Bureaus bestaan er in allerlei modellen. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken. Bekijk en meet de ruimte die je hebt en kijk hoe je deze ruimte zo efficiënt mogelijk in kunt richten. Ga je bijvoorbeeld overal de zelfde soort gebruiken of hou je ook rekening met ruimtes in hoeken of in hoogtes. Er komt dus veel meer kijken bij het kiezen van de juiste bureau. Niet alleen de kleur, soort of model maar ook de efficiëntie en comfort. In deze blog vindt je drie moderne type bureaus die als voorbeeld wellicht een beter inzicht geven bij het kiezen van de juiste bureau.

Hoek bureau

Hoekbureaus kunnen een handige oplossing zijn voor ruimteproblemen in hun compacte iteratie, of een groot aantal mogelijkheden aan oppervlakten in hun meer uitgebreide configuraties. Ze kunnen meer ruimte bieden op een kleiner oppervlak of een grote L-vormige spreiding, afhankelijk van de grootte waar je naar streeft. Het beste aspect van het hoekbureau is dat het doorgaans extra beenruimte geeft.

Drijvend bureau

Dit type bureau wordt rechtstreeks op een muur gemonteerd, waardoor alle beschikbare vloeroppervlakte wordt bespaard. Ze worden vaak gemonteerd met rekken en cubbies waarbij gebruik gemaakt wordt van het verticale frame. Zo zijn deze bureaus uitermate geschikt voor mensen met beperkte ruimte. Het zwevende bureau is perfect voor slaapzalen of slaapkamers.

Staand bureau (d.w.z. in hoogte verstelbare bureaus)

In de afgelopen jaren zijn er veel gezondheidsdiscussies geweest over hoe ongezond het is om voor langere tijd te zitten. Het resultaat is de groei van de populariteit van stand-up desks door de vermeende gezondheidsvoordelen van een deel van de tijd aan een stand-up desk werken.

Er zijn 3 hoofdtypen sta-op bureaus:

– Een bureauaccessoire dat u de mogelijkheid biedt om op uw gewone bureau staand te werken

– Gehele bureaus die omhoog en omlaag kunnen worden gebracht.

– Statische bureaus die altijd in een verhoogde positie staan.

 

De keuze die je maakt in deze drie verschillende hoofdtypen hangt af aan de wens die jij of de medewerkers hebben. Laat je medewerkers ook kennis maken met deze verschillende bureaus, hierdoor zal de keuze wellicht makkelijker worden.