Interieurgrind

3 tips om snel je huis te verkopen

Geplaatst op

Een verkoop tot stand brengen is een actie die vele stappen omvat. Daarom moet je, als je wilt weten hoe je snel onroerend goed kunt verkopen, voorbereid zijn vanaf het moment van de bezichtigingen, tot aan de documentaire overdracht van het onroerend goed.

De verkoop van een eigendom wordt beïnvloed door factoren zoals het uitzicht van het pand, de inrichting, de ligging, de oppervlakte en ook de organisatie van de huidige eigenaar, het vertrouwen dat tijdens de onderhandeling wordt getoond en nog veel meer.

Iedereen wilt natuurlijk direct zijn huis verkopen via Bagro Vastgoed. Er bestaat geen toverformule over hoe een eigendom snel te verkopen. De volgende acties maken deze weg echter veel gemakkelijker:

1. Houd de plaats schoon en opgeruimd te allen tijde.

Wanneer een klant jouw woning bezoekt, hetzij persoonlijk of online, zorg er dan voor dat de plaats is voorbereid om hem te ontvangen. In dit opzicht zijn organisatie en netheid van essentieel belang om een goede indruk te maken.

Laat de ramen open om de ruimte te ventileren en zelfs om te laten zien dat de omgeving een goede luchtcirculatie en zonlicht heeft, factoren die schimmel, vocht en andere punten die de verkoop kunnen belemmeren voorkomen.

2. Vernieuw wat je nodig hebt

Wie een eigendom snel wil verkopen, moet ook aandacht besteden aan de herstellingen. Deze details lijken onbeduidend, maar wanneer ze gevonden worden, kunnen ze de koper het eigendom doen opgeven. Immers, een minimaal aantal kleine reparaties kan een grote kostenpost worden voor degenen die kopen.

Investeer in schilderwerk, herstel de bedrading, gebarsten of kapotte ramen, problemen op de vloer, scheuren in de muren, hydraulische reparaties, enz. Vergeet niet dat een eigendom in goede staat synoniem is met een meer gewaardeerd eigendom!

3. Let op de marktwaarde

Emotionele gehechtheid of de noodzaak om te verkopen maakt dat sommige verhuurders een andere prijs vragen dan de markt voor gelijkaardige eigendommen.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden