Interieurgrind

4 tuintrends voor de zomer van 2019

Geplaatst op

In dit blog geven we je 4 tips voor het inrichten van je tuin in de zomer van 2019:

Nog meer groen in je tuin

De eerste trend voor je tuin komende zomer is groen, nog meer groen. Plaats nog meer planten, boompjes, struikjes en andere groene dingen in je tuin. Combineer het met groen gras of allerlei groene tuinmeubelen als groene tuinstoelen, groene tafeltjes, groene vaasjes en groene plantenbakjes. Daarnaast raden we het aan om deze tuinmeubelen te combineren met houten en rieten voorwerpen. De combinatie van groen met hout en riet geeft een prachtige natuurlijke uitstraling aan je tuin.

Overkappingen

Een overkapping in je tuin is een van de trends voor de komende zomer. Dit komt vooral door de warme en lange zomer van het afgelopen jaar. Natuurlijk heb je met een overkapping de ideale uitwijkmogelijkheid bij bijvoorbeeld regen en harde wind. De afgelopen zomer was het alleen zo warm, dat veel mensen ook wel toe waren aan wat schaduw. Overkappingen zijn daarom helemaal in de komende zomer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tuinhuis met overkapping te nemen. Zo heb je met het tuinhuisje ook nog eens voldoende ruimte om spullen op te bergen.

Industriële tuinmeubels

Al geruime tijd zien we binnen steeds meer de industriële look naar voren komen. Veel mensen kiezen voor houten meubels met daaronder zwarte aluminium poten. Deze combinatie geeft een industriële uitstraling aan de ruimte. Dit soort meubels zijn helemaal in en dan ook een echte aanrader voor in je tuin. Al helemaal na de lange zomer van 2018, waarbij veel families en vrienden tot in de late uurtjes in de tuin bleven zitten. Het is dan ook echt de moeite waard om je tuin leuk in te richten.

Terrasje

Een terras in je tuin, hoe mooi kan het zijn? Niet meer op de fiets of in de auto om op het terras te kunnen zitten, maar een terras in de eigen tuin? Steeds meer mensen sluiten een lange werkdag of mooie zomerdag af in de eigen tuin. Hier past een gezellig terras helemaal bij. Samen barbecueën, een spelletje doen of bijkletsen onder het genot van een lekker drankje. Schaf daarom een leuke tuinset aan en creëer een terras in je eigen tuin. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer!

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden