Interieurgrind

De meest gemaakte fout bij interieurkeuzes

Geplaatst op

Het van een huis een thuis maken is waar het bij interieurbouw om draait. En je wil natuurlijk jouw persoonlijkheid zoveel mogelijk laten terugkomen in je interieur. Niet alleen in de woonkamer, ook bij een keukenrenovatie, slaapkamer tot en met het halletje en het kleinste kamertje in huis wil je tonen wie je bent en waar je voor staat. De interieur boekjes en magazines die je hierover gelezen hebt zijn bijna eindeloos. Laat je echter niet meeslepen en trap niet in het gevaar van interieurkeuzes maken!

Tussen kunst en kitsch

Hoe tover jij je kale, steriele muren om naar een warm nest en fijn thuiskomen? Bij het maken van interieur beslissingen wordt vaak dezelfde fout gemaakt. Maak niet dezelfde fout en lees hoe jij je interieur stress aanpakt door de juiste keuzes te maken.

Klassevol interieur

Ga je een badkamer kopen? Is een renovatie van de keuken aan de orde? Het kan al heel snel heel fout gaan qua keuzes maken in het interieurontwerp. Voor elk onderdeel in de badkamer bestaat een prachtig, opvallend onderdeel. En net daarin sluipt de fout. Laat je niet leiden door die prachtige kleuren, unieke texturen en aparte accessoires. Want én prachtige Marokkaanse tegeltjes én die zwarte design kraan én wandtapijten kunnen al snel erg druk overkomen.

De tip van onze interieurstyliste

Stel een moodboard op, vooraleer je het badkamerontwerp laat uittekenen. Op die manier voorkom je dat elk onderdeel van je interieur om aandacht schreeuwt. Een goede ruimte trekt op een welgemikt onderdeel de aandacht. En niet op alle accessoires of accentmuren. De bezoeker raakt al snel in de war bij die overdaad, wat overkomt als een rommeltje.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden