Interieurgrind

De verschillende toepassingen van epoxy

Geplaatst op

Natuurlijk willen we je vertellen dat epoxy, ook wel giethars genoemd, de basis is van een gietvloer. Over deze nieuwe vloer zullen we het zo direct nog hebben, want het is ook mogelijk om met dit materiaal, wat een kunststof is, allerlei andere interessante dingen te doen. Dit gaan we in deze blog met je doornemen. Kijk snel verder en ontdek wat je kunt doen. We hebben trouwens nog meer blogs voor je in de aanbieding, dus wanneer je nog niet uitgelezen bent na deze blog, check die dan ook nog even. 

Van conservering naar sfeerobject

Het is niet het eerste waar je aan denkt, maar het is wel mogelijk met giethars. We hebben het over conservering van dierbare objecten of bijzondere zaken. Denk bijvoorbeeld aan een roos die je van een geliefde krijgt. Deze kun je natuurlijk laten drogen, maar je kunt er ook een wat creatiever kant mee op gaan. Wanneer je deze overgiet met epoxy,  dan zul je zien dat de vorm heel mooi naar voren komt en ook bewaard blijft in de kunststof. Dit is dus een vorm van conservering die creatief is. De roos kan daarna als sfeerobject in je interieur gezet worden. 

Een gietvloer

Natuurlijk mag een stukje informatie over de superpopulaire gietvloer niet ontbreken. Dit is een type vloer dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is, dit natuurlijk vanwege de kunststof die in alle kleuren te maken is en erg sterk is. Vele jaren heeft deze vloer zich in de industriële sector bewezen door een zeer sterke draagkracht te tonen. Dit type vloer is dan natuurlijk ook erg handig voor in huis. Hij is ondoordringbaar voor vocht en kan tegen een stootje. 

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden