Interieurgrind

Een fijne akoestiek voor een prettige ruimte

Geplaatst op

Of je nu een restaurant runt of cliënten spreekt voor je werk, het is een stuk fijner werken wanneer er in een ruimte niet overdreven veel galm klinkt. Dat kan de beste diners en gesprekken flink verstoren. Dat moet toch echt anders kunnen! En dat kan ook, met een akoestisch plafond. Kijk snel met ons mee naar de ideale oplossing van akoestische problemen.

Een relaxt diner

De laatste jaren zit de voedselindustrie stevig in het zadel. Zelfs in de crisistijd waren de mensen niet met een spatel uit de culinaire tempels te slaan. Een diner doen met familie en vrienden is gewoon superrelaxt en blijft bijzonder. Maar als je elkaar slecht kunt verstaan, omdat de akoestiek in het restaurant zo slecht is, dan is het tijd dat de eigenaar er iets aan doet. En gelukkig kan dat met gordijnen en meubels. Toch kan er dan toch nog een restgalm zijn die niet weg te krijgen is. Wat doe je dan? Heel gemakkelijk: kiezen voor een akoestisch spuitplafond.

Wat is een akoestisch spuitplafond?

In feite gaat het bij een akoestisch plafond om een spray die problemen op dit vlak oplost. De regel geldt, dat hoe dikker de laag spray die op het plafond (of op de wanden) gespoten wordt, des te meer het geluid geabsorbeerd wordt. Deze spay is gemakkelijk aan te brengen zodat je snel weer kunt ondernemen.

Wat zijn de verdere voordelen van een akoestisch spuitplafond?

Er zijn nog veel meer voordelen te noemen die samen hangen met een spuitplafond, zoals:

  • Zeer lange levensduur
  • Leverbaar in elke kleur
  • Eenvoudig te repareren
  • Zorgt voor een lager energieverbruik

Om erachter te komen wat de specifieke voordelen voor jouw zijn, neem dan contact op met de expert op dit gebied, dat is Acosorb BV. Veel succes met het realiseren van een fijne akoestiek voor een prettige ruimte.

Gerelateerde berichten

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Het is een flinke investering maar dat is het dubbel en dwars waard wanneer je merkt dat je jaarlijks...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden