Interieurgrind

Een jaloezie van 50mm breed maakt je woonkamer minder heet

Geplaatst op

Als de zomer voor de deur staat kan de temperatuur in huis aardig oplopen.

Zonwering aan de buitenkant van je huis kan dan een oplossing zijn. Bij regenachtige dagen is een zonnescherm echter niet praktisch. Een betere oplossing is een goede zonwering aan de binnenkant van je ramen. Hierbij maakt het immers niet uit wat de weersomstandigheden zijn.

Zonwering in huis regelen

Door te kiezen voor 50 mm brede jaloezieën kun je op elk gewenst moment, zelf het lichtinval bepalen.

Wil je optimaal kunnen genieten van je tuin, dan zet je de lamellen eenvoudig open. Begint het te schemeren en wil je ongestoord kunnen genieten van een rustige avond, dan sluit je de raambekleding eenvoudig. De vele mogelijkheden die er zijn met jaloezieën maken het jou dus makkelijk, zelf per dag of per moment het inkomende daglicht te reguleren. Gemak dient de mens, dus bedien de lamellen naar jouw eigen wens.

Duurzaamheid

Met de aanschaf van 50mm brede houten jaloezieën kies je ook nog eens voor een duurzame oplossing. Het hout dat wordt gebruikt voor de lamellen is daarnaast van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor jarenlang plezier. De aanschaf van houten jaloezieën is dus om meerdere redenen een goede beslissing.

Gerelateerde berichten

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Het is een flinke investering maar dat is het dubbel en dwars waard wanneer je merkt dat je jaarlijks...

Lees meer

Schildertrends 2022

Ben je toe aan een nieuwe kleur in huis? Of ben je pas verhuist en moet je nog een kleur kiezen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor het...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden