Interieurgrind

Foto’s of posters inlijsten? Dit zijn de verschillende stijlen fotolijsten

Geplaatst op

Foto’s en posters kunnen er voor zorgen dat jouw huis echt als thuis voelt. Ze maken het interieur persoonlijk en zorgen voor een warme en gezellige uitstraling. Kan jouw interieur wel een persoonlijke touch gebruiken, wil jij één of meerdere foto’s of posters inlijsten en ben je op zoek naar een passende fotolijst? Wij vertellen je meer over de verschillende stijlen fotolijsten. Zo kies jij voor een fotolijst die helemaal bij jouw interieur past.

Moderne fotolijsten

Heb jij een modern, minimalistisch interieur en wil jij jouw foto’s en posters het liefst inlijsten in minimalistische fotolijsten, zodat de aandacht echt helemaal naar de ingelijste content gaat? Dan zijn moderne fotolijsten de beste keuze. Moderne fotolijsten zijn fotolijsten met een minimalistisch uiterlijk. Ze zijn verkrijgbaar in de basiskleuren wit, zwart, grijs en hout en hebben een smalle lijst. Door te kiezen voor een moderne fotolijst gaat alle aandacht naar de ingelijste foto of poster.

Klassieke fotolijsten

Klassieke fotolijsten zijn de fotolijsten zoals we ze allemaal kennen: Fotolijsten met afgeronde lijsten, een extra randje goud, een bredere lijst of twee verschillende kleuren. Klassieke fotolijsten passen in elk interieur. Ze hebben een eenvoudige uitstraling, waardoor de ingelijste foto echt de aandacht krijgt die het verdiend.

Fotolijsten met een robuust uiterlijk

Heb jij een stoer, industrieel interieur en ben je op zoek naar passende fotolijsten? Dan zijn robuuste fotolijsten iets voor jou. Een robuuste fotolijst is een fotolijst met een onbewerkt, stoer uiterlijk. Zo kan de lijst van een robuuste fotolijst bestaan uit een houten lijst met houtworm, een wrakhouten lijst of een houten lijst met een koloniale uitstraling. Robuuste fotolijsten hebben een stoere uitstraling en vallen echt op in het interieur. Wil jij een foto de aandacht geven die het verdiend? Dan is een robuuste fotolijst de juiste keuze.

Barok fotolijsten

Een barokfotolijst is een fotolijst met een typisch barok/brocant uiterlijk. De lijsten zijn breed, rijkelijk versierd en hebben veel details. De meeste barokfotolijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, zwart en wit. Een baroklijst is een echt statement item. Daarom is het aan te raden om alleen te kiezen voor baroklijsten wanneer je een rustig ogende foto, zoals een portret, in wilt lijsten. Zo voorkom je dat het geheel een te drukke uitstraling heeft en krijgt de ingelijste foto de aandacht die het verdiend.

Een fotolijst kopen

Wil jij een fotolijst kopen in de stijl die helemaal bij jouw interieur past? Online vind je een groot aanbod verschillende fotolijsten, zodat er voor elk interieur een passende lijst verkrijgbaar is. Het voordeel van jouw fotolijsten online bestellen is dat je niet op zoek hoeft naar een speciaalzaak bij jou in de buurt. Online kan jij op elk moment van de dag, heerlijk vanaf de bank, een passende fotolijst bestellen.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden