Interieurgrind

Ganzendons dekbed gemaakt voor comfort

Geplaatst op

Een van de meest fijne dingen bij het gebruik van een ganzendons dekbed, is dat je je er na een dag hard werken door thuis kunt voelen. Er zijn veel merken ganzendonsdekbedovertrekken waaruit je kunt kiezen die bij je passen, van prachtige dekbedovertrekken, gemaakt van glad 100% katoen, stoere perkal, luxe kasjmier en nog veel meer materialen.

Comfortabel en warm

De zachtheid en adem die die slaapkamerbekleding kan bieden, is overtreffend. Met een comfortabel inrichtingselement dat is aangepast aan de temperatuur die je nodig hebt, houdt het je de hele nacht warm en behaaglijk. Ze zijn ontworpen met een uitstekende warmtecontrolecapaciteit en je kunt uit verschillende categorieën met verschillende vullingen kiezen. Ga voor een dekbed met organische, supermicrofiber- of dons- en verencategorieën naargelang je behoeften en wensen.

De verschillende vullingen

Organic wordt bijvoorbeeld gevuld met natuurlijke ganzenvezels. Ze hebben een extreem zachte en gladde textuur, waardoor je heerlijk slaapt. Dons en veren – Gevuld met het mengsel van half veer en half ganzendons – geven je bed een elegante uitstraling. Super-microfibers zijn met uiterste precisie vervaardigd in een prachtig patroon, versierd met de subtiele verfijning die een stijlvolle aantrekkingskracht uitstraalt met veel luxe looks. Je kunt je interieurs er super chic laten uitzien met hun ongebruikelijke aantrekkingskracht

TOG

Om ultiem comfort te bereiken terwijl je slaapt met dit prachtige gemengde ganzendonsdekbed, heb je bepaalde TOG waardes nodig. Volgens dekbeddeskundigen is het aan te raden om een 10 – 13,5 TOG dekbed te hebben. Met een premium draadtelling van 300, met duurzame cassette-quilten voor een gelijkmatige verdeling van de vulling. Met een dekbed van ganzendons ontdek je de wereld van luxe en comfort met een perfect dekbed. Ze hebben een reeks unieke kenmerken. Van de waterdichte barrière die het zweet en lichaamsvloeistof weghouden van het dekbed, tot de gladde textuur tot elegante designs. Er is een breed scala aan dekbedden van ganzendons waaruit je kunt kiezen. Om de levensduur van deze dekens te verlengen, bescherm je ze met dekbedovertrekken.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden