Interieurgrind

Gepersonaliseerde verpakkingen met een doos op maat

Geplaatst op

Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in de maatschappij van nu. Mensen bestellen steeds meer online terwijl de dozen bij de klanten thuis binnen blijven komen. Steeds meer bedrijven en kleine ondernemers kiezen voor gepersonaliseerde dozen. Een doos op maat heeft verschillende voordelen. Hiernaast heeft een gepersonaliseerde doos ook nog eens ontzettend veel praktische voordelen. Wat hierin de beste keuze voor jou en je product is, ligt natuurlijk compleet aan je eigen wensen en wat het beste is voor je product. Juist daarom zijn dozen op maat een ideale uitkomst voor elke ondernemer. In dit artikel vertellen we je hierover graag wat meer.

Het belang van kwalitatief goede dozen

Ten eerste is het ontzettend belangrijk dat de doos die je gebruikt een goede kwaliteit heeft. Dit heeft verschillende redenen. De belangrijkste hiervan zijn dat de doos die je gebruikt het visitekaartje van jou en je bedrijf is. Een kwalitatief slechte doos geeft een slechte eerste indruk aan de klant. Dit kan zelfs de manier waarop de klant het product ervaart negatief beïnvloeden. Daarnaast is het gebruiken van sterke dozen ook nog eens ontzettend belangrijk voor de bescherming van het product. Zelfs niet breekbare producten kunnen worden beschadigd als de doos zelf te zwak is of onderweg kapot gaat. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, en wat een veelgehoorde klacht is van veel klanten is het gebruik van te grote dozen.

Personaliseer je product met een doos op maat

Veelvoorkomende ergernissen bij standaard dozen

Consumenten worden steeds kritischer, en in de huidige milieubewuste wereld waar iedereen leeft is het gebruik van te grote dozen een echte no go. Te grote dozen zijn ten eerste ontzettend onpraktisch voor de klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan situaties waarin klanten dozen moeten ophalen bij een ophaalpunt. Te grote dozen voor kleinere producten leveren hierbij veel ergernis op. Een ander probleem wat hierbij komt kijken is het gebruik van vulmateriaal in de doos zelf. Bij grotere dozen is meer vulmateriaal nodig. Dit leidt vaak tot kritiek van de klant. Deze zit namelijk vervolgens met al het vulmateriaal opgescheept. Hiernaast kan dit ook een echte kostenpost voor je bedrijf zijn.

Het gebruiken van een doos op maat

Met het gebruik van een doos op maat kan het formaat van de doos compleet worden aangepast zodat het zo goed mogelijk aansluit op je product. Dit voorkomt niet alleen het gebruik van onnodig veel vulmateriaal, het ziet er ook nog eens representatiever uit. Veel dozen kunnen hiernaast ook nog eens bedrukt worden met het logo van je bedrijf. Dit garandeert een gepersonaliseerd uiterlijk en een unieke ervaring voor zowel jou als je klant.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden