Interieurgrind

Goedkoop duurkoop? Bij deze student verhuisservice niet!

Geplaatst op

Ga jij binnenkort verhuizen in of rondom Den Haag? Schakel dan verhuisbedrijf Den Haag in. Dit verhuisbedrijf werkt snel en zeer professioneel. De student verhuisservice kan je helpen om snel over te verhuizen naar je nieuwe woning. En laten we wel zijn, als je gaat verhuizen komt er toch al genoeg op je bordje. Deze verhuizers begrijpen dat helemaal en zorgen dan ook voor een stuk minder stress. Maar de verhuizers van dit verhuisbedrijf Den Haag kunnen niet alleen helpen om je snel te verhuizen. Zo zijn er meerdere zaken die deze verhuizers met beide handen aanpakken. Wat dacht je van een woningontruiming? Dit is vaak niet iets wat je zelf wilt doen. Van grote spullen tot aan de laatste prulletjes, dit verhuisbedrijf pakt het op.

De kosten van een verhuizing

We zijn allemaal weleens verhuisd en weten daardoor dat dit best flink kan oplopen. En dan hebben we het niet zo zeer over de kosten van een verhuisbedrijf, verhuisbedrijf Den Haag kan met de student verhuisservice zeker voordelige verhuizingen aanbieden. Maar het gaat vaak om alle zaken eromheen:

  • Abonnementen opzeggen waardoor je misschien extra moet betalen omdat de periode van het abonnement nog niet voorbij was.
  • Extra sleutels bijbestellen, van zowel je oude huis omdat je nergens meer de reservesleutels kunt vinden als van je nieuwe huis omdat je daar geen extra sleutels krijgt.
  • Verhuisservice van PostNL inzetten, het is toch prettig als de eerste weken de post van het oude adres op het nieuwe adres wordt bezorgd.
  • Nieuwe meubels aanschaffen, omdat je graag een andere stijl wilt in het nieuwe huis of omdat je oude meubels niet meer passen in het nieuwe huis.
  • Verf, een vloer, etc.: allemaal extra kosten die je al moet maken wanneer je gaat verhuizen.

Als je bovenstaande punten allemaal bij elkaar optelt, dan kan een verhuizing aardig in de kosten lopen. Om toch nog een beetje te besparen is het slim om de verhuizers van dit verhuisbedrijf in te schakelen. Goedkoop is echt niet altijd duurkoop!

Tips voor een snelle verhuizing

Kun je niet wachten om te verhuizen? Dan delen wij nog een aantal tips zodat het verhuizen soepeler verloopt:

  • Maak een scheiding tussen al je spullen, wat wil je echt meenemen en wat kan weg?
  • Kijk eens goed je kledingkast na: is alles wat je daar hebt liggen en hangen nodig om mee te verhuizen? Of is dit het moment om eens de bezem door de kast te halen?
  • Wil je alvast alles geordend in dozen stoppen? Regel dan goede en stevige verhuisdozen, zodat je niet alles halverwege de verhuizing je spullen terug op straat vindt omdat de doos het niet hield!
  • Koop een dikke stift of maak etiketten zodat de verhuizers precies zien wat er in de dozen zit en ze dit dus gelijk in de nieuwe woning op de juiste plek kunnen neerzetten.

Neem een paar dagen vrij, zo kun je op je gemak alles inpakken en na de verhuizing ook even wennen aan je nieuwe woning!

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden