Interieurgrind

Grindsteen door je ruit, ben je verzekerd?

Geplaatst op

Sommige mensen weten niet waar ze nu allemaal precies voor verzekerd zijn, soms kan het zo zijn dat je helemaal niet verzekerd bent als er een ongelukje gebeurt. In deze blog willen we je meer informatie geven. Lees snel verder en zorg dat je goed verzekerd bent. Een goede verzekering vind je ook verzekering.nl.

Gekke situaties

Soms kan een ongeluk in een klein hoekje zitten, je weet immers niet wanneer er iets gebeurt wat een schade bij je kan opleveren. Bijvoorbeeld er zijn vrienden over de vloer met een klein kind, dat een steentje grind vindt bij jou in huis, omdat je toevallig grint bij je planten hebben liggen en dit heel grappig door je ruit heen gooit. Kleine kinderen kunnen gekke dingen doen. Ben je dan wel verzekerd? Wanneer je denkt dat een gewone verzekering, bijvoorbeeld een opstalverzekering, voldoende is, dan is dit echter niet het geval. Vaak kun je wel extra verzekeringen afsluiten binnen zo’n opstalverzekering. Dit zijn dingen die je met een expert moet overleggen. Kijk eens op verzekering.nl om er achter te komen hoe het zit.

Steen door de autoruit ben ik verzekerd?

Je bent in Nederland verplicht verzekerd dit noemen we een WA-verzekering. Wanneer je schade maakt aan iemands eigendommen, dan ben je voor een bepaald bedrag gedekt door je verzekeringspolis. Maar wanneer je denkt dat de schade die iemand aan jou auto maakt gedekt wordt door de WA-verzekering die je hebt afgesloten, dan kom je voor een vervelende verrassing te staan. Daarvoor moet je toch echt een andere verzekering hebben, bijvoorbeeld allrisk. Op verzekering.nl vind je hier meer over.

Informeer jezelf

Het is supervervelend om onderverzekerd te zijn en dit niet te weten. Daarom is het goed om te kijken naar je verzekeringen om te zien of alles wel in orde is. Laat je hierover zo nodig informeren door een expert. Op verzekering.nl kun je veel dingen vinden over verzekeringen en zeker tot de juiste verzekering voor jouw situatie komen. Veel succes en geluk en zorgen voor dat je uiteindelijk goed verzekerd bent. Dat ben jij en je gezin zeker waard.

Gerelateerde berichten

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Het is een flinke investering maar dat is het dubbel en dwars waard wanneer je merkt dat je jaarlijks...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden