Interieurgrind

Hoe benut je je tuin buiten de zomerperiode?

Geplaatst op

Als je een mooie achtertuin hebt, dan wil je hier natuurlijk optimaal gebruik van maken. Het gazon is geknipt, de tegels zijn gelegd en de bomen zijn geplant. Als de zomer voorbij is, zie je dat er helaas steeds minder gebruik van de tuin wordt gemaakt. Hoe zorg je ervoor dat je tuin niet alleen in de zomer gebruikt wordt, maar ook in de winter zijn waarde behoud? Lees gauw verder en kom erachter hoe je tuin ook in de koudere periodes van het jaar helemaal kunt benutten!

Buitensauna

Een buitensauna is een geweldige toevoeging voor je achtertuin. Het is natuurlijk wel prettiger als je een tuin hebt met een beetje privacy, maar dit is niet een pure noodzaak. Een barrel sauna is een populair type buitensauna wat er ook nog erg leuk uit ziet. Het is als het ware een gekantelde houten ton. Bekijk hier een paar voorbeelden van buitensauna’s.

Jacuzzi

Een Jacuzzi is de handelsnaam van een bekende fabrikant van bubbelbaden en is inmiddels een synoniem geworden voor bubbelbad. Net zoals pampers wat een synoniem is geworden voor luiers of tissues voor papieren zakdoekjes. Een bubbelbad of jacuzzi is een erg fijne manier om tijdens de wat frissere dagen te kunnen genieten van je tuin. Dit kan alleen, met je partner, maar ook met vrienden of vriendinnen.

Hottub

Als laatste kun je ook een hottub aanschaffen. Dit is een fantastische manier om in de buitenlucht te ontspannen terwijl je lichaam niet afkoelt. Ook is de combinatie van een koel gezicht en warme leden een heerlijke manier om helemaal tot rust te komen. Hottubs werken door middel van een verwarmingselement wat ervoor zorgt dat het water op hoge temperatuur wordt gebracht. Hottubs zijn verkrijgbaar met een interne of externe kachel. Kijk op de website van Ticra voor meer informatie over modellen en soorten hottubs.

Gerelateerde berichten

Het huren van apparatuur: Een duurzame stap naar een groenere levensstijl

In een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan, wordt het steeds belangrijker om na te denken over de impact van onze...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden