Interieurgrind

Kies een duurzaam verwarmingssysteem voor je woning of bedrijfspand

Geplaatst op

Het verduurzamen van je woon of werkplek krijgt steeds meer een belangrijke rol. Ook komen de koude dagen eraan! Tijd om ervoor te zorgen dat je woning of bedrijfspand goed verwarmd wordt tijdens de winterdagen.  Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je energie kan besparen zonder minder te verwarmen. Wij vertellen je graag wat de voordelen zijn van een duurzaam verwarmingssysteem en hoe het in zijn werking gaat.

Een optimale en gebalanceerde gevoelstemperatuur

Op zoek naar een verwarmingssysteem die jouw en je collega’s of huisgenoten warm houdt?  Door een uniek en duurzaam systeem wordt jouw bedrijfspand of woning optimaal verwarmt. Enerzijds wordt je nieuwbouwhuis verwarmd door stralingswarmte van de vloerverwarming, anderzijds door de convectiewarmte. Het duurzame systeem maakt gebruik van een warmtepomp en warmteterugwin-unit (WTW-Unit).

Verduurzaming van bestaande bedrijfspanden of woningen

Heb je een bestaand pand en ben je alsnog op zoek naar een duurzame oplossing om je bestaande woning of kantoor te verwarmen? Daar is natuurlijk ook een oplossing voor.  Het verduurzamingsysteem voor bestaande gebouwen heeft dezelfde voordelen als het verwarmingssysteem voor nieuwbouwwoningen, alleen is het dan geschikt voor bestaande huizen en/of kantoren. Daarnaast is het verbeteren van het woon, werk of leefklimaat in een bestaande woning of kantoorpand een behoorlijke uitdaging, maar daar weten wij wel raad mee.

Energiebesparing en goede temperaturen | voordelen

Wil je een steentje bijdrage aan het milieu? Ga voor een duurzaam verwarmingssysteem. Op deze manier bespaar je energie en wordt je bedrijfspand of nieuwbouwwoning alsnog optimaal verwarmt. Wat wil je nog meer tijdens de koude winterdagen? Naast dat je verzekerd bent van warmte kun je met een duurzame investering tientallen jaren vooruit. Ook zorgt het ervoor dat je heel wat euro’s kunt besparen uit de portemonnee. Dit komt omdat de klimaatsystemen een lange levensduur hebben. Hierdoor zijn de afschrijvingskosten erg laag, maar er zijn nog veel meer voordelen. Ga jij ook voor een duurzaam verwarmingssysteem?

Duurzaam verwarmingssysteem voor optimaal rendement

De duurzame verwarmingssystemen zijn onder andere geschikt voor nieuwbouwwoningen en kantoren, maar ook voor bestaande bedrijfspanden of woningen. Ook zijn de systemen zo gemaakt dat er altijd maatwerk geleverd wordt. In elk project wordt er gekeken naar de beste oplossing en het optimale rendement. Op deze manier ben je verzekerd van warmte in de koude winterdagen. Zie je het al voor je? Hard aan het werk, met je collega’s of huisgenoten in een heerlijke verwarmde ruimte. Zo kom je de winter wel door!

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden