Interieurgrind

Kies voor windvaste zip screens als zonwering

Geplaatst op

Heeft u al een lange tijd last van invallende zon of kan u s ’avonds geen oog dicht doen door een laaghangende zon. Zelfs het licht van de maan kan u ervan weerhouden uw nachtrust te pakken. Hier moet dringend iets aan gebeuren. Wacht dus niet langer en zoek een oplossing voor dit probleem. U hoeft eigenlijk niet meer verder te zoeken. De perfecte oplossing is het aanschaffen van zonweringen voor uw ramen. Vandaag krijgt u te weten welke zonweringen uw nachtrust verbeteren en uit welke zonweringen u keus heeft.

Screens met al hun functies

Windvaste zip screens kunnen u ten eerste helpen met zonwering. Zijn screens verduisterend? Nee, niet volledig. Het mooie van screens is dat het zonlicht niet volledig verdwijnt in uw woning. Er blijft gefilterd licht over waar u zich niet aan zal storen. In tegenstelling van andere zonwering, zijn screens gemaakt van zacht materiaal. Door de goede kwaliteit van dit materiaal, zal u tijdens harde wind niet gestoord worden door een klapperend geluid. De screens zijn dus windbestendig.

Alle functies van screens:

  • Gefilterde zonwering
  • De screens isoleren uw woning in warme en koude tijden
  • Het geeft u privacy, niemand kan bij u naar binnen kijken
  • U heeft geen last meer van bewegende schaduwen van bomen of windmolens

Vraag een offerte aan voor een screen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een screen zou u een offerte moeten aanvragen. Let op: Hier heeft u enige informatie voor nodig. Er wordt namelijk gevraagd naar de kwantiteit van het product en welke afmetingen ze moeten zijn. Dit moet heel precies zijn. Meet dit dus vooraf op. Niet elk raam heeft altijd dezelfde afmetingen. Dit komt vaak voor bij oude huizen. Nadat u alles heeft ingevuld kan u de offerteaanvraag versturen. U zal na enkele dagen een antwoord ontvangen door een doorgestuurde offerte. U kan nu contact opnemen met het bedrijf over de verdere afspraken.

Welke screen moet u kiezen?

Als u grote ramen heeft in uw huis, dan is het verstandig om te zoeken naar screens die besteld kunnen worden op die grootte. Ook de kleur per screen is verschillend. Kies een screen die besteld kan worden in de kleur die u graag wilt. U kan een screen meestal helemaal aanpassen naar uw wensen. De functies staan onder de productinformatie beschreven. Hier kan u controleren of de screen de functies bezit die u nodig heeft.

Rolluiken kopen in plaats van screens

Zoekt u naar een totale verduistering voor uw woning en zonwering met een hogere isolement waarde? Dan is het aanschaffen van een rolluik de oplossing voor u. Rolluiken zijn gemaakt van een hard materiaal waar geen licht meer door heen komt. Hierdoor is de isolerende functie van een rolluik een stuk beter dan die van een screen. Bedenk goed welke functies u graag wil hebben.

Gerelateerde berichten

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Het is een flinke investering maar dat is het dubbel en dwars waard wanneer je merkt dat je jaarlijks...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden