Interieurgrind

Met een goede kluis zit je safe

Geplaatst op

Beschik je over voorwerpen van bijzondere waarde, of ze nu op het werk of thuis zijn, of heb je in het algemeen een kluis nodig? Dan moet je overwegen om een kluis te kopen waarin je jouw waardevolle spullen kan opbergen.

Criteria kluis

Bij het zoeken naar een kluis zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Het kiezen van de juiste kluis is essentieel voor je verzekering, haar uiteindelijke positie, doel en veiligheid. Ons deskundig advies kan je helpen bij het kiezen van de juiste kluis voor je huis, kantoor of bedrijf. Eerst en vooral moet je de grootte van je kluis bepalen. Je kan de externe grootte, interne grootte en het gewicht van je kluis bepalen. Daarnaast kan brandbeveiliging ook een belangrijk criterium zijn. Brandbeveiliging zorgt ervoor dat je waardevolle documenten veilig zijn in geval van brand en dat ze bestand zijn tegen intense hitte totdat de brand is geblust. Verder kan je een inbraak-werende kluis kiezen. Het doel van een inbraak-werende kluis is om het zo lang te laten duren om binnen te komen en hem zo moeilijk te verwijderen uit het pand, dat de inbreker het niet eens zal proberen.

Installatie kluis

Het is belangrijk om te onthouden dat alle kluizen professioneel moeten worden geïnstalleerd en gemonteerd om de goedkeuring van de verzekeringsmaatschappijen te krijgen. Veel moderne kluizen zijn zeer licht, wat een voordeel is voor de montage op bijvoorbeeld een bovenverdieping, maar wat ook betekent dat ze gemakkelijker mee te nemen zijn. Een veilige montage en installatie is een bepalende factor bij een claim. Verder kan je het sluitingssysteem bepalen met een sleutel of code.

Depannage kluis

Heb je een kluisopener nodig omdat je de sleutel kwijt bent of de combinatie of de code bent vergeten? Onze slotenmakers-experten kunnen alle soorten kluizen openen, zoals digitale, combinatie- en sleutelslotkluizen. Slotenmaker Locksmith Serrurier (SLS) biedt in Vlaanderen, 24 uur per dag, een snel reagerende service voor alle typen en merken kluizen. De eigen slotenmakers van SLS zijn hoogopgeleid en voeren alle soorten onderhoud uit aan kluizen, van het wijzigen van het slot tot het openen van vergrendelde kluizen.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden