Woon je al enkele jaren in je huidige woning en heb je sinds je verhuizing niets meer gedaan aan je interieur? Dan is de kans groot dat je meubels en accessoires wel een keer toe zijn aan een nieuwe uitstraling. Vervang je kussentjes of voorzie je foto’s aan de muur van nieuwe lijsten. Of pak het wat grootser aan: nieuwe eetkamerstoelen of een nieuwe vloer in de woonkamer. Afhankelijk van je budget en de mogelijkheden in je woning kun je opzoek naar manieren om je huidige interieur op te frissen. In dit artikel geven we je een paar handige tips! Lees zeker verder als je wilt weten op welke manier je je huidige woning een make-over kunt geven zonder een compleet nieuw interieur aan te hoeven schaffen.

Kleine aanpassingen, groot verschil

Je woning opfrissen hoeft niet duur te zijn. Je kunt namelijk met een aantal kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van je huidige accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe klok aanschaffen, en deze op een andere plek aan de muur bevestigen. Hetzelfde geldt voor de kleuren in je interieur: kies eens voor iets nieuws en breidt het kleurenpallet dat je nu hebt uit. Bestaat je woning nu voornamelijk uit groen en blauw tinten? Breidt dit dan uit met taupe of beige! Of kies juist voor een contrasterende kleur zoals okergeel! Dit kan met name een oplossing zijn in de badkamer. Wanneer je design badmeubel nog helemaal naar wens is, is het goed voor te stellen dat je met behulp van kleur toch een nieuwe uitstraling wilt creëren.

Denk buiten de lijntjes!

Kun je niet precies je vinger op de zere plek leggen wat betreft je interieur? Denk dan eens buiten de lijntjes! Misschien ligt het probleem niet in je woning, maar erbuiten. Misschien is het wel tijd om je tuin een make-over te geven met bijvoorbeeld een overkapping. Ga naar https://www.woodpro.nl/shop/overkapping/ en bekijk alle mogelijkheden!