Interieurgrind

Wat kost een epoxyvloer?

Geplaatst op

Over het algemeen zijn er op internet weinig prijzen te vinden voor epoxyvloeren. Dit komt doordat de prijs van een epoxyvloer afhankelijk is van meerdere factoren. Het is hierdoor op voorhand niet te zeggen wat de prijs zal worden. Wel is het mogelijk om op basis van de nodige informatie en je wensen een offerte op te stellen voor de prijs van een epoxyvloer. In deze blog behandelen we de prijsfactoren van een epoxyvloer.

De soort uitvoering van de epoxyvloer

Er zijn verschillende soorten uitvoeringen van epoxyvloeren. Zo heb je bij een aantal vloerspecialisten keuze uit meerdere kleuren. Daarnaast is er voor wat betreft het design erg veel mogelijk. Informeer eens bij een specialist naar de designmogelijkheden, want geen design is te gek. Wil je bijvoorbeeld het bedrijfslogo in de vloer verwerken? Of ander meerwerk realiseren? Geen probleem. Dit zie je alleen wel terug in de prijs van de epoxyvloer. Vloeren zonder meerwerk zijn gewoon goedkoper dan wanneer het leggen van de vloer meer werk kost en tijd in beslag neemt.

Het oppervlak van de vloer

Hoe groter de vloer is, des te hoger is de prijs. Toch heeft het ook voordelen om juist een groter oppervlakte vloer te laten leggen. Dit heeft te maken met de prijs per vierkante meter epoxyvloer. De prijs per vierkante meter is namelijk lager als je een groter oppervlakte epoxyvloer laat leggen. Dit komt doordat gietvloerspecialisten de vaste kosten bij een project dan kunnen verdelen over meer vierkante meters.

De huidige staat van de ondergrond

Een volledig egale vloer brengt de uiteindelijke prijs van de epoxyvloer omlaag. Bij een egale vloer hoeven specialisten niet eerst de vloer te egaliseren voordat zij bezig kunnen gaan met het leggen van de epoxyvloer. Geen egale vloer? Dit is geen probleem, alleen betekent dit wel dat de totale prijs van de epoxyvloer wat omhoog gaat.

Ben je benieuwd naar de prijs van een epoxyvloer en wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met een gietvloerspecialist al G-vloeren. Zij rekenen geen vaste prijs voor een epoxyvloer, aangezien je dan een verkeerd beeld van de prijs kunt krijgen. Wil je toch meer weten en ben je benieuwd naar de prijs? Vraag dan een gratis offerte aan en de specialisten van G-vloeren stellen een offerte op maat voor u op.

Gerelateerde berichten

Wat leveren zonnepanelen op?

Zonnepanelen hebben ontzettend veel voordelen. Het is een flinke investering maar dat is het dubbel en dwars waard wanneer je merkt dat je jaarlijks...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden