Interieurgrind

Zo geef je foto’s, posters en canvasdoeken op stijlvolle wijze een plekje

Geplaatst op

Wil jij jouw interieur persoonlijk maken? Dan zijn foto’s, posters en canvasdoeken onmisbaar. Of je er nou voor kiest om jouw favoriete momenten en/of afbeeldingen aan de muur te hangen, op een dressoir te plaatsen of op de grond tegen de muur te plaatsen, jouw mooiste foto’s, posters en canvasdoeken zorgen er voor dat jouw interieur uitstraling en karakter krijgt. Er zijn veel verschillende manieren om jouw mooiste momenten en afbeeldingen een plekje te geven. Ben jij op zoek naar een stijlvolle manier? Dan zijn fotolijsten en baklijsten de beste keuze.

Foto’s inlijsten in een fotolijst

Foto’s van die ene mooie vakantie, een familieportret, foto’s van een bruiloft, sommige foto’s verdienen het om gezien te worden. Door ze een mooi plekje in het interieur te geven worden jouw mooiste momenten door iedereen gezien en worden ze nooit vergeten. Er zijn verschillende manieren om foto’s een plekje in het interieur te geven. Wil jij dat het geheel een stijlvolle uitstraling heeft? Dan is het aan te raden om jouw mooiste momenten in te lijsten in passende fotolijsten. Door jouw foto’s in te lijsten in een goede fotolijst krijgen ze de aandacht die ze verdienen en sluit het geheel naadloos aan op de rest van jouw interieur.

Posters inlijsten in een wissellijst

Posters zijn een steeds populairder wordende accessoire in het interieur. Ze zijn verkrijgbaar met allerlei prachtige foto’s, prints en afbeeldingen en geven elk interieur karakter en een gezellige uitstraling. Wil jij één of meerdere posters een plekje in jouw interieur geven? Voor het inlijsten van posters zijn wissellijsten het meest geschikt. Door te kiezen voor een wissellijst kan je de poster snel inlijsten en kan de inhoud van de lijst ook weer snel verwisseld worden voor een andere poster. Wissellijsten hebben een modern, minimalistisch uiterlijk en zorgen er voor dat alle aandacht naar jouw prachtige posters gaat.

Jouw canvasdoeken stijlvol inlijsten in een baklijst

Wil jij een canvasdoek op stijlvolle wijze een plekje in jouw interieur geven? Dan is een goede baklijst onmisbaar. Een baklijst is een lijst met een L-vormig profiel, dat een soort bak vormt. In deze ‘bak’ wordt het canvasdoek opgehangen. Tussen de lijst en het canvasdoek zit altijd 0,5 tot 1 cm ruimte, waardoor het geheel een ruimtelijke en chique uitstraling heeft. Baklijsten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren, waardoor er voor elk canvasdoek een passende baklijst verkrijgbaar is.

Gerelateerde berichten

Een huis kopen met de hulp van een aankoopmakelaar

Als u een huis wilt kopen, is de logische stap om eerst op het internet te gaan zoeken naar het woningaanbod. Toch kan het in dit geval gebeuren dat...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen als het gaat over het inrichten van je woning. Lees er meer over in onze blogs.

Contactgegevens

Via info @ interieurgrind.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden